BOEK NU JOUW DATUM

Vul het onderstaande formulier in om een datum vast te leggen en vrijblijvend een offerte te ontvangen. Na het verzenden van jouw boeking nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om jouw evenement te bespreken.


BOEKINGSFORMULIER

PRIJSLIJST


BASISTARIEF

Circuloco heeft een doel, een droom die werkelijkheid gaat worden. Mét jullie hulp! We gaan een permanent Circulair clubhuis bouwen in Almere van wel 2000m²! Onze impactdoelstelling is dan ook "Circulariteit is de nieuwe norm". 


Met jouw huur, behouden we van ons paviljoen een succes en bouwen we door naar nog meer, betere en leukere programma's, bezoekers en vooruitgang! Zie bij ons een zaal huren vooral als een stukje sponsoring.

MAATSCHAPPELIJK TARIEF

Circuloco wil bereikbaar zijn voor iedereen en dan met name ook voor onderwijs en andere instellingen, stichtingen of initiatieven die zonder winstoogmerk of met een ideëel doel, bijdragen aan het grotere goed. Daarvoor is er een gereduceerd tarief, maar waarbij we het event, workshop of andersoortige bijeenkomst meer samen organiseren en begeleiden. Samen sterk!


CONTACT

Heb je vragen of wil je overige mogelijkheden bespreken? Neem dan vooral contact met ons op via:

Telefoon:
WhatsApp:  +31 (0)6 182 913 34
Email