PROGRAMMERING

Programmering bij Circuloco is veelomvattend en integraal voor het uitdragen van onze visie. Ons verhaal begint bij het paviljoen zelf, waar elk detail—van constructie tot de herkomst van materialen—deel uitmaakt van de educatieve ervaring. We organiseren rondleidingen en interactieve sessies die de lat hoger leggen voor circulariteit en inspiratie bieden aan iedereen die betrokken is.


STIMULEREN VAN EEN CIRCULAIR ECOSYTEEM
Verder strekt onze programmering zich uit tot publieksevenementen en partnerships, zoals de Circulaire makersmarkten en het Alluminous lichtfestival, evenals de Week van de Circulaire Economie. Deze evenementen zijn essentieel voor het verbinden van ondernemers en het stimuleren van een circulair ecosysteem binnen en buiten Almere.THEORY OF CHANGE
De interactie met ons publiek, voornamelijk consumenten en educatieve instellingen, is cruciaal. We bieden studenten praktijkervaringen binnen ons ´living lab´. De impact van onze programmering meten we met een ´theory of change´, waarbij we bezoekersaantallen en andere relevante factoren analyseren.


CIRCULOCO 2.0
Naar de toekomst toe ontwikkelen we een vast jaarprogramma, culminerend in het ´Green ALLY festival´; en de opening van Circuloco 2.0 in 2026. Dit nieuwe centrum zal de basis zijn van waaruit we onze ambitieuze programmering nog verder zullen uitbreiden en verdiepen.


KOM IN CONTACT
Heb je vragen over hoe we met programmering jou van dienst kunnen zijn? Schroom niet en neem contact met ons op!


CONTACTFORMULIER


CONTACTGEGEVENS
Adres: Archerpad 8, 1324 ZZ Almere
Telefoon:
WhatsApp:  +31 (0)6 182 913 34
Email

TERUG NAAR DIENSTEN ➡


ff