EXPLOITATIE

Bij Circuloco gaat exploitatie verder dan het beheren en verhuren van ruimtes. Het omvat een holistische benadering van circulaire en duurzame praktijken die elk facet van onze operatie raken, van verhuur tot programmering en van catering tot horeca.

Ons paviljoen, een levend laboratorium voor duurzame innovatie, is het hart van onze missie om circulariteit de norm te maken. Hier brengen we onderwijs, overheid en ondernemers samen in een ruimte die is ontworpen om te inspireren en te transformeren.


MEER DAN ALLEEN VERHUUR
Circuloco staat voor meer dan alleen verhuur; het is de exploitatie van een plaats waar circulariteit de norm is. Ons paviljoen, gebouwd door Van Wijnen, is niet alleen een ruimte, maar een levend laboratorium voor duurzame innovatie. Hier brengen we onderwijs, overheid en ondernemers samen om te leren en te experimenteren met circulaire principes. Onze aanpak integreert verhuur, programmering en placemaking, waardoor elke activiteit bijdraagt aan onze missie om circulariteit mainstream te maken.BIJDRAGEN AAN EEN GROENER MORGEN
Van inspirerende workshops tot dynamische makersmarkten, onze ruimtes zijn ontworpen om circulariteit in alle facetten te demonstreren. We zijn er trots op dat we tijdens de Floriade duizenden bezoekers hebben mogen verwelkomen die onze visie op een duurzame toekomst hebben gedeeld. Onze locatie in Almere, met zijn natuurlijke rust en circulaire inrichting — inclusief tweedehands meubels en gerecyclede materialen — biedt een unieke achtergrond voor evenementen die bijdragen aan een groener morgen.IMPACTVOLLE EVENEMENTEN EN PROGRAMMA´S
Circuloco is meer dan een locatie; het is een beweging die streeft naar een
duurzamere wereld. Onze uitgebreide ervaring in exploitatie versterkt ons vermogen om impactvolle evenementen en programma’s te hosten die bijdragen aan zowel onze gemeenschap als het milieu. Sluit je aan bij onze inspanningen om Almere en verder te transformeren.

KOM IN CONTACT
Heb je vragen over hoe we met exploitatie jou van dienst kunnen zijn? Schroom niet en neem contact met ons op!


CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS
Adres: Archerpad 8, 1324 ZZ Almere
Telefoon:
WhatsApp:  +31 (0)6 182 913 34
Email

TERUG NAAR DIENSTEN ➡